Bag om bloggen

På denne side vil du først finde lidt ord om, hvem jeg er, og hvad jeg fordriver tiden med. Dernæst vil du kunne finde lidt om min anmeldelsespolitik og de mange anmeldereksemplarer jeg modtager.

Om mig

Jeg er født i det herrens år 1990, jeg er derfor for gammel til at være sådan helt ung, men (heldigvis) ikke gammel nok til at være blevet voksen - gud forbyde at det måtte ske ;-) Jeg kommer fra og er bosat i den nordjyske provins, hvor jeg nyder naturen og fordelene ved at bo i byen. 

Jeg er, som de fleste andre bogbloggere ret pjattet med bøger, mange slags - ja faktisk næsten alle slags, og jeg er ikke bleg for læseudfordringer og kaster mig glad og gerne ud i bøger og genrer, som jeg ikke kender og ikke plejer at læse. Jeg er næsten altid i gang med en bog - af den skønlitterære slags.
Jeg har tilbragt fem år på Universitetet, hvor jeg har studeret vores samfund, organisationer og politiske system, samt en hel masse andet. Det har resulteret i, at jeg har en kandidat i Politik & Administration, som jeg håber, at jeg snart kan få lov at komme ud og bruge i den virkelige verden. 

Når ikke jeg læser - den ene eller anden slags bøger, så tager jeg på ture med mine to gode venner - min cykel og mit kamera, eller laver alt det der kedelige praktiske, der følger med når man er "næsten voksen" og har sin egen lejlighed, som er evigt ikke-voksent-rodet. Jeps, jeg er et rodehoved af den anden verden, og jeg hader, hader, hader oprydning og rengøring (altså uden at det skal komme til at lyde som om jeg bor i en fuldstændig svinesti ...). 

Jeg elsker at forsvinde, nogen vil nok indimellem sige flygte, ind i litteraturens verden, bogstavernes eventyr, og så elsker jeg at sidde i min vindueskarm og kigge på byens liv, eller sommetider mangel på samme og fundere over verden, livet eller bare hvad jeg skal have til aftensmad. 

Har du lyst til at se lidt af de billeder, som jeg indimellem skyder, kan et udsnit ses her på min side AK - Fotos
Du kan også følge mig på twitter - @trudis_bogblog, hvor jeg tweeter om alt og ingenting. 

Anmeldelsespolitik

Jeg får efterhånden rigtig, rigtig mange bøger til anmeldelse, og mange tak for det! Det er fantastisk, jeg får både lov at læse en masse bøger - helt uden at skulle betale for dem, og indimellem får jeg også lov at læse noget, som jeg ikke ellers ville have haft kendskab til og/eller kastet mig ud i. Har du skrevet en bog, som du gerne vil have mig til at læse og efterfølgende skrive om, så er du velkommen til at smide mig en mail på trudi1990(a)gmail.com, så vil jeg vende tilbage til dig snarest muligt. 

Jeg forbeholder mig dog retten til både at sige nej tak, men også til at opgive bøger undervejs i min læsning, hvis de bare overhovedet ikke er mig. Det sker yderst sjældent, og jeg vil selvfølgelig stadig omtale bogen her på bloggen og forsøge at være meget specifik omkring, hvad der fik mig til at opgive den. Endvidere er holdninger og omtaler helt og holdent mine. Beder du mig læse og anmelde en bog vil det være min ærlige mening om den - uanset om det er positivt eller negativt. 

De bogforsider, der indgår i mine bogomtaler her på bloggen er så vidt muligt hentet fra de respektive forlags hjemmesider. Ordene er mine egne (hvis ikke andet er angivet) og derfor selvfølgelig omfattet af copyright. Hvis jeg har skrevet noget, som du vil bruge, er du velkommen til dette, såfremt du henviser tilbage til denne blog. 

Igen skal der lyde en stor tak til jer, som allerede har sendt mig anmeldereksemplarer. Det er fantastisk med de hårde firkantede pakker i postkassen, som altid gør dagen lidt bedre. 

7 kommentarer:

 1. tak for kigget hos dig - her er min nye littblog - kig forbi :-)
  www.littleaks.dk

  SvarSlet
 2. Jeg kan rigtig godt lide din blog. Jeg har også en bogblog. Jeg læser for det meste ungdomsbøger, da det er det der fanger mig mest. Men engang imellem læser jeg også voksenbøger. Anmeldelserne på min blog, er for det meste anmeldelser af bøger jeg har læst. Bloggen er rimlig ny, så der er ikke så mange indlæg endnu, men det skal der nok komme. Du kunne jo kigge forbi, hvis du fik lyst.
  www.bloggennpbogblog.blogspot.com

  Ellers vil jeg bare sige at du gør det godt med din blog.

  SvarSlet
 3. Kan rigtig godt lide din blog! Har selv endelig fået lavet mig en blog, og jeg vil meget gerne høre om du har nogle råd til hvordan man kan promovere sin blog, da det er svært at finde danske bog bloggere :)


  www.flippingpages95.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Fin blog du har! Jeg kiggede lige forbi :)

  www.flyvmedmig.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke,

   Mange tak for din kommentar, som lige igen prikkede til min dårlige samvittighed over ikke at have fået gjort noget ved bloggen i efterhånden laang tid. Det kommer! Lige pludselig! ;-)

   God sommer og tak fordi du kiggede forbi.

   Slet
 5. Vi vil gerne invitere dig til vores bog-blog-event, men kan ikke finde din e-mail på siden. Du kan se mere om arrangementet her: http://www.cederholms-bogunivers.dk/2017/03/23/arrangement-bogblogevent-i-kongens-have/

  Med venlig hilsen
  Carsten og Tanja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Carsten,
   Tak for din kommentar og invitationen. Min mail står her på siden under "anmeldelsespolitik" ;)

   Der er lidt langt til Kongens Have her fra det nordjyske, så jeg må nok melde pas, men jeg ser på det - godt initiativ i hvert fald :)

   Slet

Jeg ville blive så glad for en lille kommentar fra dig ;-)