onsdag den 30. december 2015

Rigtig glædelig (bag-)jul og godt nytår

Jeg er som sædvanlig sent ude, men det skal ikke hindre mig i at ønske jer alle sammen en glædelig jul sådan lidt på bagkant. Jeg håber, at I har haft nogle skønne juledage med dem i holder af, og at der mellem alt den lækre julemad, hygge, gavepapiret og det glitrende gavebånd blev plads til nye medlemmer af bogfamilien!
Selv fik jeg to nye bøger i år, som jeg skal se om jeg kan finde plads til på reolerne, og som jeg virkelig glæder mig til at læse. Den ene havde jeg ønsket mig, og den anden kender jeg ikke.


Dette er den ene af de to bøger jeg fik, den jeg havde ønsket mig, men ikke forventet at få, da min familie ikke deler min glæde for bøger, og som ofte siger, "har du nu købt bøger igen?!" eller "du kan jo ikke eje alle bøger!". Det var derfor en glædelig overraskelse, da jeg kunne pakke denne op, og jeg har allerede smuglæst lidt i den og glæder mig til virkelig at fordybe mig i den!


Den anden bog jeg pakkede op er denne, som jeg intet kender til, men jeg glæder mig ikke mindre til at få den læst af den grund ;-)

Så er der vist bare tilbage at benytte lejligheden til at takke jer alle sammen for at læse med og smide en kommentar hist og pist. Det er en fornøjelse, når I kigger forbi og en mindst lige så stor fornøjelse at kigge forbi hos dem af jer der også blogger!
Til sidst vil jeg bare ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Jeg håber, at I kommer godt og sikkert over på den anden side. Pas godt på jer selv og hinanden, så er jeg sikker på at vi "læses ved" i det nye år :-)

Selvom det er en anelse på forskud får I lige lidt fyrværkeri med, som der sig hør og bør. Jeg havde nemlig kameraet med over skulderen, da jeg var til den lokale fyrværkerimesters demonstration forleden dag, og det kom der lidt billeder ud af. I kan se et par stykker herunder - og resten på AK - Fotos (siden åbner i et nyt vindue).


2 kommentarer:

 1. Spændende med ukendt bog, sådan en fik jeg også.
  Og hvis du ikke kan finde plads i reolen, så... ;)

  Godt nytår til dig også

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja meget, hverken titel eller forfatter siger mig noget, så det bliver ret spændende om den er noget ved :)
   Haha, det er faktisk okay med pladsen på hylderne lige nu, tidligere i december fik jeg sorteret en stak bøger fra, som skal ud og bo et nyt sted - indtil videre er de dog ikke kommet længere end ind i en stak på stuegulvet, men så fylder de da ikke på bogreolen ;)

   Mange tak :)

   Slet

Jeg ville blive så glad for en lille kommentar fra dig ;-)