lørdag den 2. juli 2016

Bloggen holder sommerferie

At bloggen holder sommerferie kan virke unødvendigt at fortælle, når der har været stille i en måneds tid allerede, men det har simpelthen skyldtes, at jeg ikke har fået læst.
Jeg har haft travlt med alt muligt andet, og når jeg ikke har det, så har jeg været faldet i netflix-fælden, så jeg har praktisk talt ikke haft en bog åbnet i en måned - og det passer så alligevel ikke helt. Jeg har flere gange forsøgt at sparke gang i læsningen igen, men uden held ...

I mellemtiden er det væltet ind med anmeldereksemplarer - nogle af dem kan ses på nedenstående billede (beklager den dårlige kvalitet).

 • Krigens smerte af Tanja Lønberg Rasmussen er fjerde og sidste bind i hendes serie, som jeg glæder mig til at læse 
 • Kollega Person af Alice Persson (Egolibris)
 • Af kød og blod af Jan De Leeuw (Ordlys)
 • Ond vinter & Ildbærerne af Anders Björkelid (Ulven og Uglen)
 • Trump af Michael D'Antonio (Turbulenz)
Udover disse ligger yderligere to anmeldereksemplarer og venter på, at min læselyst dukker op igen, det er: 
 • Dronningen af Tearling af Erika Johansen (People'sPress)
 • Argentineren der kom sejlende på en cedertræsplanke af Morten Vittrup (Gyldendal)
Tak til alle forlag og forfattere for de mange spændende bøger, som jeg glæder mig til at læse. Jeg håber, at den snarlige sommerferie kan bringe noget læselyst med sig, så jeg kan få gjort et indhug i stakken. 
Udover de mange bøger jeg endnu har til gode at læse, så er jeg også håbløst bagud med at få skrevet anmeldelser til bloggen. De kommer - Ama'r halshug ... lige pludselig, når jeg får taget mig sammen, sat mig ned og skrevet dem. Ingen er glemt ;-) 

Og så en lille teaser ...

I løbet af sommeren vil der desuden komme en giveaway her på bloggen for at fejre både bloggens og bloggerens fødselsdag, da forlaget Ulven og Uglen har været så skønne og venlige at sponsere et par bøger, som jeg har fået lov til at sende ud til et par læseglade mennesker. Så når jeg har fundet på noget sjovt og spændende, så kommer der en giveaway - stay tuned! 

Så er der vist bare tilbage at ønske alle en skøn (forhåbentligt) sol- og bogrig sommer!

2 kommentarer:

 1. God ferie og god læselyst :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg har tilbragt 3 skønne uger på vandet og endda fået læst lidt også, svært at være utilfreds (altså med andet end at det nu er slut) ;)

   Slet

Jeg ville blive så glad for en lille kommentar fra dig ;-)