onsdag den 17. august 2011

Ordets magt


Arh lækkert med sommerferie og tid til at læse og skrive om en masse gode bøger.
Ordets magt er en spændende og medrivende thriller af Robert Dugoni, som er svær at lægge fra sig. Jeg kom til at kværne den på et par dage ;-)

David Sloane (som er en af hovedpersonerne) er en af de bedste forsvarsadvokater i USA. Han er i stand til at overbevise enhver jury om, at hans klient er uskyldig, selv om al sund fornuft siger noget andet. David har dog en fortid bag sig, som langsomt er ved at indhente ham – han lider af et voldsomt mareridt, som han gennemlever igen og igen. Mareridtet viser ham i flashbacks uhyggelige billeder fra en barndom, som han ikke har nogen erindring om. En dag modtager han en pakke fra én af præsidentens nærmeste rådgivere, som giver ham rystende oplysninger om den fortid, han har fortrængt i så mange år.
I en hæsblæsende jagt på sandhed og retfærdighed tvinges David til at arbejde sammen med den tidligere CIA-agent Charles Jenkins, der plages af det samme mareridt som han selv, samt kriminalbetjent Tom Molia, der nægter at lade sig skræmme, selv da Det hvide Hus forsøger at lægge låg på sagen. Sammen forsøger de tre mænd at afsløre et 30 år gammelt komplot, der er så omfattende, at det kan vælte præsidenten.

En ganske udmærket bog, der dog er lidt forvirrende, da den springer mellem flere sideløbende historier, og det ikke altid er lige godt markeret, hvornår den skifter og hvor den skifter hen, men det bliver lidt nemmere at følge med jo længere man kommer ind i historien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg ville blive så glad for en lille kommentar fra dig ;-)